Γιατι ενα ανατομικο μαξιλαρι ειναι τοσο σημαντικο για τον υπνο σου.

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πως μπορείς να βελτιώσεις τον ύπνο σου;
Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε την επιτακτική σημασία ενός ποιοτικού στρώματος για την βελτίωση του ύπνου μας, αλλά έχουμε ποτέ αναρωτηθεί πόσο σημαντικό ρόλο έχει ένα ανατομικό μαξιλάρι σε αυτόν; Διαλέγοντας το κατάλληλο μαξιλάρι με βάση το σωματότυπο μας μπορούμε να βελτιώσουμε σε τεράστιο βαθμό την στάση του σώματος μας κατά την διάρκεια του ύπνου και να δούμε βελτίωση άμεσα με μικρό κόστος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί καθώς παρουσιάζουν συχνούς πόνους στους μύες του αυχένα ή οξείς πόνους χαμηλά στην σπονδυλική τους στήλη. Ξέρεις ότι η πιο πιθανή αιτία μπορεί να οφείλεται στο μαξιλάρι σου; Αν υπολογίσουμε τις ατελείωτες ώρες δουλειάς μπροστά σε έναν υπολογιστή ή ορθοστασίας δημιουργούμε τεράστια κόπωση και κούραση στον αυχένα και στην μέση μας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια προβλήματα υγείας στο πέρασμα των χρόνων.


Δοκίμασε πόσο ποιoτικό είναι το μαξιλάρι σου.

Ένα μαξιλαρο-tip που έχουμε για να σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πότε το μαξιλάρι σου χρειάζεται αλλαγή γίνεται μέσο ενός απλού τεστ:
1. Δίπλωσε το μαξιλάρι σου και βγάλε τον αέρα πιέζοντας το
2. Ελευθέρωσε το μαξιλάρι και άστο να επανέλθει στην αρχική του μορφή και στο αρχικό του μέγεθος
3. Το μαξιλάρι σου φαίνεται ακόμα παραμορφωμένο ή πατημένο;
Ένα πραγματικά ποιοτικό και υποστηρικτικό μαξιλάρι δεν θα φαινόταν έτσι. Ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσεις!


Τόσο το στρώμα όσο και το μαξιλάρι είναι εξίσου σημαντικά για να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο ύπνου και πρέπει να δουλεύουν ταυτόχρονα για να σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι στον ύπνο σου. Για αυτό μην παραμελείς την αξία τους καθώς κανένα από μόνο του χωρίς το άλλο δεν σου προσφέρει τον απόλυτο ύπνο. Το μαξιλάρι βάζει τις βάσεις και τοποθετεί το κεφάλι σου στην βέλτιστη θέση με το σωστό ύψος ενώ το σώμα συνεχίζει υποστηρίζοντας την σπονδυλική στήλη και δημιουργώντας την ορθή στάση του σώματος. 

Εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά που έχουμε για τους αναγνώστες μας με έκπτωση 10% σε όλα τα ανατομικά μας μαξιλάρια Sleepo. (coupon: Pillow_10%_OFF )

Μην περιμένεις άλλο, ήρθε η ώρα να προσφέρεις στον εαυτό σου έναν ποιοτικό και βαθύ ύπνο με το νέο σου μαξιλάρι!

Το καλαθι σας είναι αδειο