Πολιτική Επιστροφών

Στο Sleepo θέλούμε πάντα να μένετε ευχαριστημένοι με τις αγορές σας. Για τον λόγο αυτό σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα επιστοφής των προϊόντων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

Όροι επιστροφής:

Σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία ο καταναλωτής μπορεί  να ζητήσει την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διέθεσε, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.  Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

α. Να μην έχει πλυθεί
β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
δ. να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

Σας ενημερώνουμε πως δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα για λόγους υγιεινής:

  • μαξιλάρια ύπνου
  • είδη υγιεινής όπως μάσκες προστασίας.
  • βρεφικά είδη όπως μπιμπερό, πιπίλες, θηλές, μασητικά και είδη οδοντοφυΐας.
  • καπάκια τουαλέτας.
  • αποτριχωτικές – ξυριστικές – κοπτικές – κουρευτικές μηχανές
  • βούρτσες
  • οδοντόβουρτσες
  • θερμόμετρα

Δε γίνεται αποδεκτή η επιστροφή προϊόντων που έχουν δημιουργηθεί βάση επιθυμητής διάστασης (π.χ. στρώματα, τραβέρσες, κουρτίνες κλπ) καθώς και για προϊόντα που έχουν παραγγελθεί από προμηθευτές μας ειδικά για εσάς. Ακόμη επιστροφές δε γίνονται αποδεκτές σε προϊόντα που είναι αμοντάριστα και τα συναρμολογείτε εσείς, καθώς κατά τη διαδικασία συναρμολόγησης-αποσυναρμολόγησης προκαλούνται φθορές.

Για τα Στρώματα ύπνου, επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο για τα στρώματα που αγοράστηκαν σε προκαθορισμένη διάσταση, όπως αυτή ορίζεται μέσα στο προϊόν, και εφόσον η συσκευασία του (σακούλα) δεν έχει ανοιχτεί. Στα στρώματα ύπνου με διαστάσεις κατά παραγγελία (επιθυμητές διαστάσεις εκτός προκαθορισμένων), ΔΕΝ είναι δυνατή η επιστροφή τους.

Σύμφωνα με τους όρους 6. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ που αναγράφονται στους Όρους Χρήσης.

 

Διαδικασία Επιστροφής:


A. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή αποστολής λάθους προϊόντος:
1. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 53757 ή με email στο info@sleepo.gr για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε καθαρή φωτογραφία του προϊόντος που παρουσιάζεται το πρόβλημα στο info@sleepo.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας.
3. Συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΛΛΑΓΗΣ, και την αποστέλλετε μαζί με το προιόν επιστροφής.
4. Προετοιμάστε το προϊόν ώστε να είναι καλά συσκευασμένο κατά την αποστολή.
5. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας (και έχει επιβεβαιωθεί μετά από μεταξύ μας επικοινωνία), αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, δηλαδή με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση του Sleepo. Τμήμα Επιστροφών Sleepo, Βενιζέλου 58, Σέρρες, 62121, τηλ. 23210 53757.

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη (υπαναχώρηση):,
Eφόσον πληρούνται οι όροι επιστροφής που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το Sleepo.

Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα βήματα:
1. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 23210 53757 ή με email στο info@sleepo.gr για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΛΛΑΓΗΣκαι την αποστέλλετε μαζί με το προιόν επιστροφής.
3. Προετοιμάστε το προϊόν ώστε να είναι καλά συσκευασμένο κατά την αποστολή.
4. Το αποστέλλετε στην ακόλουθη διεύθυνση: Τμήμα Επιστροφών Sleepo, Βενιζέλου 58, Σέρρες, 62121, τηλ. 23210 53757.


Το Sleepo δικαιούται, να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα προϊόντα ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις, ότι έστειλε πίσω τα προϊόντα.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή των προϊόντων.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής πώλησης. 

 

Το καλαθι σας είναι αδειο